مقاله مقایسه میزان سولفار افان در اندام های مختلف گیاه Lepidium
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/25:: 4:45 صبح
مقاله مقایسه میزان سولفار افان در اندام های مختلف گیاه Lepidium draba در مناطق مختلف جغرافیایی :مطالعه موردی استان کرمان تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه میزان سولفار افان در اندام های مختلف گیاه Lepidium draba در مناطق مختلف جغرافیایی :مطالعه موردی استان کرمان تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان سولفار افان در اندام های مختلف گیاه Lepidium draba در مناطق مختلف جغرافیایی :مطالعه موردی استان کرمان تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه میزان سولفار افان در اندام های مختلف گیاه Lepidium draba در مناطق مختلف جغرافیایی :مطالعه موردی استان کرمان تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
مریم امینی زاده – گروه بیوتکنولوژی – دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری های پیشرفته کرمان
علی ریاحی مدوار – گروه ثبیوتکنولوژی – پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی کرمان
مهدی محمدی – گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری های پیشرفته کرمان
چکیده:
سولفار افان یک ایزوتیوسیانات طبیعی موجود در سبزیجات خانواده بر اسیکاسه مانند بروکلی، ازمک می باشد که خواص درمانی متعددی از جمله خواص ضد سرطانی و ضد باکتریایی را از خود نشان داده است. L. Draba (ازمک) یک علف هرز دائمی می باشد که به دلیل دارا بودن سولفار افان یک گیاه دارویی بسیار خوب می بشاد مشخص شده است که عواملی همچون دما، ارتفاع، فشار و شرایط محیطی می تواند بر محتوای سولفار افان تاثیر داشته باشد در این مطالعه تمامی قسمت های گیاه بالغ L. draba از سه شهر ماهان، بافت و جیرفت جمع آوری گردید و مقدار سولفارافان هر قسمت به طور جداگانه توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شد. نتایج نشان دهنده میزان بالای این ترکیب در میوه و پس از آن به ترتیب در گل، برگ و ریشه است. همچنین محتوای کل سولفارافان در گیاهان جمع آوری شده از شهر ماهان بیش از دو شهر دیگر بود.
کلمات کلیدی :